It’s a match! Sau nu?

Saptamana trecuta, scrolling pe Tinder. Drepta, stanga, stanga, stanga, stanga, dreapta, stanga, stanga, stanga si tot asa. Booooon!

Dragos, 26 de ani, Bucuresti 6km distanta. Parea cunoscut. ok, dreapta.

Incepem noi sa vorbim, toate bune si frumoase apoi incep intrebarile de tipul: iti plac copiii? and co. Incepe o conversatie semi-cretina in care baliverneaza despre cum copiii sunt diabolici, apoi cum copiii sunt misto, ca lui ii plac, ca de ce mie nu (like fuck it, tre sa visez sa fac copiii, nu?) whatever.

Next level: „Hai sa iesim!”

Politicos refuz ieseala, ca tot nu ma incanta in mod deosebit sa ma deplasez de la mama lui Naiba pana in centru pentru un necunoscut si mai aveam si planuri. Incepe cu vrajeli de genul: „Dar e Valentine’s Day!”. OK. Si ce daca? Ies la o intalnire romantica cu un necunoscut de Valentine’s day? Thank you but, no thank you! Il mai refuz inca o data si ii spun ca exagereaza. Raspunsul lui il aveti mai jos:

12737122_10205712757406832_28521429_o

A trimis acest mesaj apoi a blocat mesajele de la mine catre el. Cam asta fac oamenii cu anumite lipsuri undeva mai sus de gat, zic eu.

Nu stiu cu cate fete a mai vorbit asa sau daca a fost educat asa. Prin urmare am trimis screenshotul mamei si surorii lui. E bine sa stii ce ai crescut la usa. Linkul catre profilul lui de Facebook este acesta.

Sfatul meu pentru fete: Cand gasiti nesimtiti misogini si agresivi ca acest domn, va rog sa faceti in asa fle incat sa aflam si noi restul. Macar sa stim pe cine evitam. 🙂

PS: Se pare ca ii dua sperante desarte prietenului cu care trebuia sa ma vad duminica. Asa desarte ca a cam ras si el cand a vazut poza asta.

Reclame

6 gânduri despre &8222;It’s a match! Sau nu?&8221;

Comentariile nu sunt permise.