Solstitiu de noroi

 

Locuiesc in Paradis.

Alaltaieri subsemnata s-a gandit sa isi cumpere de-ale gurii de la nou-deschisul Mega Image de pe strada Oituz.

La ora 7 PM am iesit de la metrou si am pornit in explorare. Dupa ceva mers am ajuns la noul magazin Mega Image. Intru, constat preturi si cu 3 lei (wtf Mega!?) mai mari decat la mega-ul de pe Titulescu, imi fac cumparaturile si plec spre casa cu o sacosa din aceea a lor de rafie.

Pornesc GPS-ul si aleg o ruta. Bineinteles, dupa ce iesi de pe Oituz nu mai ai parte de iluminat public (multumesc administratiei locale). Sa o iau pe strada Triumfului? NEIN!!!! E plina de noroi de intru la genunchi in ea si nici lumina nu e.

Mi-nu-nat! Am mers pe strada paralela al carui nume nu il stiu unde era cat de cat pietris, lumina de la case, nu de la altceva, si cativa trecatori.

drumul ioanei la mega image

Teoretic, Solstitiului e o strada, in oras. Ce glumita!

Ajung pe Amurgului, fac stanga si am zis sa continui pe Solstitiului. Am vazut ca era niste noroi, dar, din nou, nefiind pic de luminca nu stiam ce ma asteapta. Dupa ce am parcurs doua treimi de strada am zis ca nu mai ajung acasa. Mai lipsea sa am noroi in fund ca in rest aveam peste tot. Ai impresia ca dai de o suprafata plana si te trezesti cu juma de pantof in noroi cacaniu. La fel si doamna pe langa mine, saraca.

Ultima treime de drum am parcurs-o cu ajutorul unui sofer cu bunavointa. Aveti ilustrati pantofii mei mai jos, iar cu poze de pe strada minunata revin maine cand plec cu cizmele de cauciuc.

pantofii ioanei

partea maro deschis semnalizeaza inceputul noroiului

Multumesc domnului primar pentru incompetenta de care da dovada in administratea unui oras la limita inferioara a numarului de locuitori pentru o astfel de clasificare.

Traiesc in Paradis!

Editare 19 Februarie 2016:

Aveti mai jos o plimbare pe strada Solstitiului filmata.

Si o galerie frumoasa cu strada:

 

 

Reclame

2 gânduri despre &8222;Solstitiu de noroi&8221;

  1. Vali zice:

    Am gasit acest site din greseala. Noroiul nu e provocat de administratia publica! Strazile trebuie asfaltate de catre cei care le au in proprietate. Nici o strada/alee perpendiculara cu Oituz, Amurgului sau Fermei, nu sunt strazile Administratiei Locale. Sa fim sanatosi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s