Sa arunce piatra primul

De ceva vreme a fost anunțată construcția unei moschei in Bucuresti. Scandal. Ne islamizam. Vin musulmanii. Vin teroriștii. Nu se poate. Ne vor invada.

Hai sa clarificam câteva lucruri la mintea oricui:

1. E normal sa respectam minoritățile din tara noastră. Oricât de ciudat ar părea, procentajul de populație musulmană raportat la cea română in Romania este mai mare decât opusul in Turcia.

2. Nu vin refugiații. Nici sirienii de care fug de război nu vor sa se oprească in România. Așa de bine ne pricepem la bunăstarea propriului stat. Ce ii face pe unii sa creadă ca vin refugiații peste noi.

3. Islamizare. Ne islamizaeaza. E surprinzător cât de ușor folosim si aruncam cuvinte. Unii „înțelepți” au impresia ca vine Pasa Hassan peste noi sa ne biciuiasca dacă nu juram credința lui Allah. Nu știam ca suntem obiectiv strategic musulman. Acum am aflat. Mulțumesc.

Nu trebuie sa fii foarte inteligent ca sa mirosi inepții si distrageri de la adevăratele probleme care ne sunt la o întindere de mâna.

In nu atât de umila-mi opinie consider ca trebuie sa ai un univers tare limitat ca sa tipi ca vin musulmanii pese tine. Avem parte de atâta corupție in jurul nostru si de atâția care ne fura banii pe fata, iar noi ne îngrijoram de drobul de sare al lui Creanga.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s